top of page

Ontharingen

Ontharing met warme hars:  enkel gelaat! (Outback Organics Product: Opal Peelable Wax)

OPGELET: wegens ernstige ziekte zijn onderstaande behandelingen niet meer mogelijk. U kan enkel nog terecht voor behandelingen definitieve ontharing alsook nog voor aankoop van producten voor thuisverzorging. Voor een afspraak in verband met definitieve ontharing of voor een bestelling van producten kan u enkel terecht via het contactformulier op de contactpagina. U kan niet meer terecht op het gsm-nummer.

Dank voor uw begrip.

ontharing met hars.jpg
outback opal hypoallergene wax.jpg

Outback Organics Producten:

De exotische Australische vruchten en planten worden geteeld en geoogst door de inheemse bevolking in de afgelegen en vaak economisch achtergestelde regio’s van Australië, met bovendien respect voor de traditionele cultuur en kennis. Outback Organics werkt samen met een bedrijf dat de ethische bron van de botanische extracten die ze gebruiken, verzamelt en de inheemse mensen die ze oogsten en cultiveren ondersteunen.

Alle Outback producten zijn vrij van kleurstoffen, geurstoffen, parabenen, SLE, SLES, mineralen oliën en andere hars chemicaliën. 

Bovendien is geen enkel van de producten getest op dieren!

Behandeling:

- Voor het waxen wordt de huid gereinigd en ontsmet met de  Outback Gel Cleanser (alcoholvrij, op basis van aloë vera, rozenbottelolie, komkommer en struikmunt extracten)

- Het waxen gebeurt  met de vegan, hypoallergeen Outback Opal Peelable Wax (op basis van 3 inheemse Australische pruimen: Kakadu Plum, Illawarra Plum en Burdekin Plum)

- Na het waxen wordt de huid opnieuw gereinigd en ontsmet met de Outback Gel Cleanser en nadien wordt ze ingewreven met  Quick Performance Calming Cream (instant verzachting) van de Unstress-lijn van Christina + dagcrème met SPF-bescherming van de Unstress-lijn van Christina)

Tarieven ontharing met hars
– bovenlip: € 6,50
– kin: € 7,50
– wangen: € 10,50
– hals: € 10,50
– bovenlip + kin: € 13
– gelaat (bovenlip + kin + wangen): € 23,50
– gelaat + hals: € 33

bottom of page