top of page

Gelaatsbehandelingen

OPGELET: Wegens ernstige ziekte werd beslist Beautysalon Derma-Plus met ingang van januari '24 definitief te sluiten.
                         U kan dus niet meer terecht, noch voor behandelingen noch voor aankoop van producten.
                         U kan ook niet meer terecht op het gsm-nummer!!
                         Dank voor uw begrip. 

                         Wat betreft behandelingen definitieve ontharing kan ik u wel een aantal instituten
                         aanraden die met hetzelfde toestel werken. U vindt deze terug op de pagina definitieve
                         ontharing.

Anti-ageing 

reclame website 2.png
huidconditie.jpg
huidverbetering 2.jpg

                                Aging is a fact, looking your age is not.

Naar je leeftijd heeft men het raden, laat je huid je niet verraden!

Vanaf 25 jarige leeftijd start huidveroudering in de verschillende lagen van de huid door een combinatie van interne en externe factoren.

De celdeling vertraagt waardoor het aantal cellen vermindert en de bestaande cellen minder actief worden.

De belangrijkste huidcel, de fibroblast, maakt steeds minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan waardoor de huid haar volume verliest.

Volumeverlies zorgt voor een algemeen slappe huid, voor plattere tot holle wangen, diepe groeven, afhangende mondhoeken, hamsterwangetjes, kalkoenhals, zakkende gezichtscontouren en verlies van expressie.

MAAR … gelukkig kunnen we dit proces vertragen, verbeteren, verzorgen!

De enige manier om het volume te herstellen is door de huid opnieuw te vullen met de drie volumegevende componenten

1. hyaluronzuur 

2. elastine

3. collageen.

             

Er bestaan methodes die daadwerkelijk helpen en daarom heeft Beautysalon Derma-Plus enkel gekozen voor apparatuur en producten die klinisch en wetenschappelijk hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben.

Hierna een opsomming van behandelingen die doelgericht en efficiënt anti-ageing werken.

Alle behandelingen worden gepersonaliseerd, kunnen onbeperkt langdurig toegepast worden en kunnen eventueel gecombineerd worden.

U kan ook kiezen voor een kuur van meerdere behandelingen en dan geniet u van een aantal voordelen.
 

- Microneedling (met de DermaPen) in combinatie met Pluryal Mesoline, peeling , gelmasker en LED:  Microneedling is een gepatenteerde techniek waarbij de huid zacht en gecontroleerd geperforeerd wordt. Massaal wordt nieuwe collageen en elastine aangemaakt. Bovendien  kunnen hoogwaardige producten hierdoor veel dieper in de huid dringen. Tot 3.000%. Pluryal zijn gepatenteerde mesococktails van anti-oxidanten, vitaminen en mineralen.

Tarief per behandeling: € 134,50 . In optie D-Cool cryotherapie en electroporatie + € 25,00

- Naaldloze mesotherapie (warmtetherapie/cryotherapie en electroporatie) met D-Cool in combinatie met Pluryal Mesoline, peeling, gelmasker en LED à € 134,50
Microneedling (met de DermaPen) in combinatie met Pluryal Mesoline face contour (enkel onderkin/hals), peeling, D-Cool of naaldloze mesotherapie (cryotherapie en electroporatie): € 118,50


- Energist VPL lichttechnologie in combinatie met peeling en masker:  Energist VPL  is een uniek en gepatenteerd systeem, voor elke huidtype, van gepulseerde lichttherapie. Het systeem gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen. Nieuwe collageen wordt aangemaakt . Het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces wordt geactiveerd. Belangrijk is dat u niet gebruind of bijgebruind bent voor en tijdens de behandelingen. Gebruik van zonnecrème  met een hoge beschermingsfactor is aanbevolen.

Tarief per behandeling: basisprijs + aantal flitsen + prijs vliesmasker. Prijs wordt bepaald tijdens een gratis intake-gesprek.


- Hyaluron behandeling in combinatie met peeling en D-Cool (warmtetherapie): pure hyaluronfilling zonder gebruik van injecties. Deze behandeling geeft de huid een betere vochtbalans, is een natuurlijke huidfiller en cellen krijgen een boost.

Tarief per behandeling: € 77,50

 


 

 

 


 

- DermaLastyl in combinatie met  peeling en D-Cool (warmtetherapie): met het gepatenteerde actieve ingrediënt Elastatropin. De proteïnemolecule

dringt door de buitenste laag van de huid naar binnen en bindt zich aan de bestaande elastinevezels. Nieuwe elastine kan hierdoor opgebouwd worden. Een behandeling die onder andere de stevigheid van de huid herstelt.

Tarief per behandeling: € 77,50 . In optie Energist VPL lichttherapie skinrejuvenation: meerprijs van € 0,75 per flits

- LED-behandeling met Opera Spectrum Mask in combinatie met peeling:

tijdens deze behandeling ontstaat er een synergie tussen zuiver energetisch licht, galvanische stroom en Ultra Hydrogel Vliesmasker. Het energetisch licht bestaat uit rood en infrarood licht en verhoogt cellulaire activiteit, de galvanische stroom zorgt voor extra stimulatie van de huid en onderliggende spieren en het Ultra Hydrogel Vliesmasker zit boordevol plantenextracten die tot in de diepte de huid herstellen. De galvanische stroom kan niet gebruikt worden bij mensen met een pacemaker.

Tarief per behandeling: € 72,50 . In optie kan Energist VPL lichttherapie toegepast worden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 0,75/flits

 

 

- Christina producten: BioPhyto lijn een 9-stappen gelaatsverzorging (inclusief massage) voor het detoxen en terug in balans brengen van uw huid.

De unieke combinatie van geavanceerde wetenschap en krachtige botanische ingrediënten voor de mooiste resultaten. Een team van wetenschappers werkt samen met artsen en schoonheidsspecialisten om precies dat te zoeken wat nodig is om complexe huidproblemen te corrigeren en te verbeteren. De BioPhyto lijn is geschikt voor het behandelen van een ongezonde huid (roken, stress, medicatie, glycatie, ...), verouderde huid (rimpels, fijne lijntjes, deshydratatie, ...).  Deze producten balanceren en regenereren de cellulaire activiteit, herladende energie, ontgiften, herstellen en revitaliseren de huid. De natuurlijke afweersystemen van de huid worden opgebouwd, versterkt en beschermd tegen verdere schade. De huid ziet er stralend, levendig en jonger uit. De producten zijn vrij van: SLS (sodium, lauryl, sulfaat), parabenen, minerale olieën, kleurstof, propyleen glycol, EDTA (ethyleendiaminetetra-azijnzuur), ze zijn tevens vegan en diervriendelijk

Tarief per behandeling: € 83,50. In optie is VPL, LED of koudlaser mogelijk.

- Christina producten: Muse lijn een 9-stappen behandeling (inclusief massage) tegen vroegtijdige huidveroudering. Ideale behandeling bij huidveroudering door externe, interne en genetische factoren, bij tekort schietende huidbarrière, bij verlies aan natuurlijke hydratatie, bij versneld afsterven van de cellen, bij vroeg verschijnen van lijnen en rimpels. Deze producten halen hun kracht en werking uit Alp Rose Stem-Cells en de Awardwinnende Telosense Active (beschermen en herstellen de jeugdigheid van uw huid).
Tarief per behandeling: € 77,50. In optie is VPL, LED of koudlaser mogelijk

- Christina producten: Château de Beauté lijn een 7-stappen anti-ageing verzorging (inclusief massage en oogmasker). In de wereld van professionele cosmeceuticals zijn er bepaalde actieve ingrediënten die sublieme en hooggewaardeerde verjongende voordelen opleveren. Deze lijn verwerkt ze allemaal: de huid verjongen van binnen uit, de cellen energie geven, de celleeftijd en celvitaliteit verlengen. Château de Beauté belooft de huid een hernieuwde jeugd, waarbij ze zichtbaar mooier wordt na elke toepassing. Deze lijn bestaat uit antioxidanten, biologische zuren, peptides, hyaluronzuur en vitamines. Collageen en elastinematrix wordt versterkt, aanmaak van nieuwe huidcellen voor een verjongde huidactiviteit wordt gestimuleerd.

Net als de BioPhyto lijn is ook deze lijn vrij van: SLS (sodium, lauryl, sulfaat), parabenen, minerale olieën, kleurstof, propyleen glycol, EDTA (ethyleendiaminetetra-azijnzuur), zijn vegan en diervriendelijk.

Tarief per behandeling: € 77,50. In optie is VPL, LED of koudlaser mogelijk.

- Christina producten: Forever Young lijn een 11-stapen alomvattende luxe anti-ageing verzorging (inclusief massage en oogmasker). Deze lijn focust zich op minder zichtbare rimpels, strakkere kaaklijn en gladdere oogzone. Forever Young bevat unieke anti-ageing bio-peptide formules en phytosterolen die gecombineerd worden met innovatieve plantenmengelingen. De moleculen van deze producten kunnen diep indringen in de huid. Ze vertragen en keren schade om die veroorzaakt werd door omgevingsfactoren, hormonale disbalans, biologische veroudering en/of stress. De onmiddellijke resultaten zijn: een zachtere, stevigere en strakkere huid / een verhoogde hydratatie / een jeugdigere verschijning. De resultaten op lange termijn zijn: behoud van een optimale hydratatie / heropbouw van cellen / betere celgroei en celdeling / versteviging van de epidermis / een algemeen vollere en gladdere huid met zichtbare verminderde hyperpigmentatie.
Tarief per behandeling: € 130. In optie is VPL, LED of koudlaser mogelijk

Met ingang van 25/10/22 NIEUW: Lanceringsactie => tot en met 30/11/22 gratis LED of koudlaser in aanvulling

- Christina producten: Line Repair lijn 'Glow' een 8 stappen behandeling om de huid terug gezond en stralend te maken. Daarenboven wordt ervoor gezorgd dat huidveroudering vertraagd wordt en bij een reeds verouderde huid beogen we herstel van de natuurlijke balans en activiteit zoals vroeger. Deze behandeling boost zuurstof- en voedingsstoffen toevoer van binnenuit, geeft optimale hydratatie en glow, maakt de huid onmiddellijk voller, strakker en egaler met als resultaat onmiddellijke huidverjonging!

Tarief per behandeling: € 104,50. In optie is VPL, LED of koudlaser mogelijk

- Christina producten: Wish lijn een 8-stappen speciale anti-ageing behandeling (inclusief massage) voor de huid vanaf de menopauze. Met andere woorden bij afname van hormonale activiteit, bij verminderde efficiëntie van afweersystemen, bij snellere huidschade waardoor vochtverlies optreedt, bij tekort schietende natuurlijke regeneratie en correctie, bij broze collageen- en elastinevezels, bij verlies van stevigheid en volume, bij doffe huid, rimpels, fijne lijnen en verslapping. Zichtbare resultaten en lange termijn resultaten dankzij de combinatie van vitamine A, Thioctic Acid en Peptides.
Tarief per behandeling: € 118,50. In optie is LED of koudlaser mogelijk

Christina producten: Rose de Mer lijn: een 5-stappen lijn. De kracht van een chemische peeling uit de natuur,  met andere woorden  een volledig gecontroleerde peeling en geen gebruik van zuren!! Rose de Mer is een 100% natuurlijke professionele peeling, uniek in zijn soort. Met een combinatie van specifiek geselecteerde marineplanten, mineralen en zouten peelt de Rose de Mer de huid zeer actief en minimaal invasief.  Met deze peeling wordt de collageenproductie verhoogd en huidproblemen worden gecorrigeerd. De doorbloeding in de huid en de zuurstoftoevoer verbeteren. Rimpels en lijnen verminderen en de huid wordt gelift.

Tarief als standalone behandeling: € 145,50. Kan ook in kuurvorm

opera spectrum mask

LED-behandeling

huidveroudering.jpg
christina biophyto 1.jpg

Microneedling

microneedling 2.png
vpl anti-ageing_edited_edited_edited.jpg

 Energist VPL

christina chateau de beaute 1.jpg
DermaLastyl 1.jpg
biohyral 4_LI (2).jpg
D-Cool apparaat (3)_edited.jpg
christina rose de mer.jpg
christina rose de mer 1_edited_edited.jp
christina rose de mer 3_edited.jpg
christina muse 1.jpg
christina wish 2.jpg
forever young reclamefoto behandeling.png
bottom of page